Referenciánk: Apollo Tyres gumiabroncs gyár  (Gyöngyöshalász)

Referenciánk: Apollo Tyres gumiabroncs gyár (Gyöngyöshalász)

referenciák

Referenciáink – Apollo Tyres Gumigyár

Az Apollo Tyres indiai vállalat, melyet 1972-ben alapítottak, és jelenleg a világ 17. legnagyobb gumigyártója. Most hat gyárat működtet, ebből egy Európában, Hollandiában üzemel, de a magyarországi lesz az első, melyet maga épít fel a kontinensen.

Az Apollo Tyres többek között olyan nagy autógyáraknak szállít be, mint a Daimler, a Tata, a Volkswagen vagy a Suzuki. 2009 óta a holland Vredestein márka is a portfóliójába tartozik. Termékeit (személy- és teherabroncsok, futózáshoz szükséges anyagok) több mint 100 országban értékesíti.

A Heves megyei Gyöngyöshalászon 475 millió eurós (146 milliárd forint) beruházással ultramodern abroncsgyártó üzem építésébe kezdett az Apollo Tyres. A gyárban 5,5 millió személyautóra való és 675 ezer teherautó gumiabroncsot gyártanak majd egy évben, de további igény esetén bővíteni is tudják a kapacitásokat. Az itt készült abroncsok 70 százaléka az európai piacra kerül. A beruházás 95 000 négyzetméteren zajlik, az alapkőletétel 2015-ben történt, az átadás és gyártósorok beindulása 2017-re várható.

rendkívül igényes beruházó kizárólag minőségi anyagokkal és megbízható partnerekkel dolgozik, ezért is nagy siker, hogy a gyártócsarnok tetejének hőszigeteléséhez eszállítónak a ROCKWOOL Hungary Kft.-t választotta.

Csaknem 200 000 m2 kőzetgyapot A termelő üzem épületeibe összesen 190 000 m² Dachrock (2000×1200×80 mm) kőzetgyapot lemez került beépítésre. A magas nyomófeszültséggel rendelkező, homogén Dachrock lemezek mellett a trapézlemezes tető bordáihoz ROCKWOOL SF 50 bordakitöltő elem került felhasználásra. A lapostetők vízelvezetését, illetve az ehhez szükséges lejtéskorrekciót, a ROCKWOOL Rockfall rendszerének használatával oldották meg.

Ahol a ROCKWOOL lapostető szigetelést választották

NÉZZE MEG REFERENCIÁNKAT, TÖBBSZÁZEZER NÉGYZETMÉTEREN!

Ahol szintén a ROCKWOOL-t választották: ismerje meg további referenciáinkat!

Ismerje meg termékeink további felhasználási területeit is!

Back