Első alkalommal hirdetünk versenyt építészmérnökök és építészhallgatók részére. VÁLTOZTASD A VÍZIÓT TERVRE!

Tervezz egy egyedi kivitelezésű épületet  ECOROCK FF vakolható homlokzati hőszigetelő rendszer felhasználásával és nyerd meg az utazást Barcelonába!

A verseny munkák benyújtási határideje: 2014.08.31.


 Szívélyesen meghívjuk az összes építészmérnököt, tervezőt és építészhallgatót a ROCKWOOL Hungary Kft. által kiírt tervezői versenyre.

A verseny címe ROCKWOOL – homlokzatok korlátok nélkül!


 A versenyben való részvétel feltétele az ECOROCK FF vakolható homlokzati hőszigetelő rendszer felhasználása az építészeti koncepcióban vagy a megvalósításra váró tervben. A versenyben részt vehetnek a köz-, oktatási-, nevelési-, kereskedelmi épületekre valamint társasházakra és családi házakra vonatkozó tervek is.


A pályázati munkák benyújtási határideje: 2014.08.31. A nyertesek KIhirdetése: 2014.09.10.

A verseny díjazása:

4 díj az építészek / építészirodák által benyújtott tervekre

1 díj az építészhallgatók által benyújtott tervekre

A verseny nyereménye az összes nyertes számára egy közös, négynapos utazás Barcelonába. Az utazás várható időpontja: 2014. szeptember 22-26.

Hogyan lehet jelentkezni a versenyre? Ezen a weboldalon felülre görgetve, a jobb oldali piros box tartalmazza az összes információt, beleértve a tervek feltöltésének lehetőségét is.

VÁLTSD A VIZIÓT TERVRE, A TERVET PEDIG CSODÁLATOS UTAZÁSRA! Légy Te az öt nyertes egyike és tölts felejthetetlen négy napot Barcelonában!


 

Az ECOROCK FF VAKOLHATÓ HOMLOKZATI HŐSZIGETELŐ RENDSZER új építésű házakon valamint a hőszigetelés modernizálásánál egyaránt alkalmazható. A rendszer elemei úgy lettek összeválogatva, hogy a bazaltkőből készült kőzetgyapot kiváló tulajdonságai maximálisan ki legyenek használva. Az ECOROCK FF családon belül kaphatók színezett szilikát és szilikon vékonyvakolatok dörzsölt és kapart struktúrában, valamint különféle habarcsok és vakolatalapozók. Az ECOROCK FF rendszer színes vakolat- és festékpalettája  az ECOROCK COLOR SYSTEM. A közel 200 választható szín, valamint a vakolatok különféle struktúrája és szemcsemérete a legmerészebb ötletek megvalósítását is lehetővé teszi a tervezett épülethomlokzat kialakításánál.

További információk: www.rockwool.hu/termekekesmegoldasok/ecorock-rendszer