Betöltésre váró állások

Tisztelt Pályázó / Érdeklődő!

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával álláspályázatának, illetve önéletrajzának megküldése révén. Kérjük, ehhez kapcsolódóan, először ismerje meg az adatvédelmi tájékoztatónkat, melyet az alábbi linkre való kattintással érhet el.

„Adavédelmi tájékoztató linkje”

Konkrét, aktuális keresés alatt álló pozícióra való jelentkezés esetében, a megküldött álláspályázatokat és önéletrajzokat önkéntes hozzájárulásnak értelmezzük a jelen tájékoztatóban foglalt adatkezeléshez, az elbírálási folyamat befejezéséig. Ebben az esetben nem szükséges adatai kezeléséhez való hozzájárulást külön megadnia.

Amennyiben azonban

  1. álláspályázata kedvezőtlen elbírálásban részesülne, ám az erről szóló értesítést követően azt szeretné, hogy önéletrajza, illetve álláspályázata további egy évig a rendszerünkben maradjon (esetleges későbbi sikeres kiválasztás végett),
  2. továbbá nem konkrét, aktuálisan keresés alatt álló pozícióra való jelentkezés céljából, hanem adatbázisba való bekerülés céljából küldi meg életrajzát,

úgy ehhez szükséges külön nyilatkozatban hozzájárulnia.

A nyilatkozat szövege (melyet kérünk ilyen esetben a küldött levélbe / e-mailbe szó szerint bemásolni:

„Ezúton önkéntesen kijelentem, hogy hozzájárulok ahhoz, hogy a ROCKWOOL Hungary Kft. önéletrajzomat a beküldéstől számított számított további 1 évig kezelje az online elérhető és általam megismert adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.”

„Aláírás” (az email végére a teljes nevét szíveskedjék begépelni)

 

  1. Jelenleg nincs betöltésre váró állásunk!

A részletekért kattintson az Önt érdeklő pozícióra!

Csatlakozna hozzánk? Küldje el szakmai önéletrajzát nekünk!

Az elküldéshez kattintson ide!
A ROCKWOOL Csoport
Rólunk A ROCKWOOL Csoport
Rólunk

A ROCKWOOL Csoport

A világ legnagyobb kőzetgyapot gyártójaként kínáljuk hő- és hangszigetelő, továbbá tűzhatlan termékeinket vásárlóinknak.
A világ legnagyobb kőzetgyapot gyártójaként kínáljuk hő- és hangszigetelő, továbbá tűzhatlan termékeinket vásárlóinknak.
További információ
Back