A fenntartható választás

A fenntartható választás

4 az 1-ben előnyök: Fenntarthatóság

ROCKWOOL kőzetgyapottal szigetelni maga a fenntarthatóság. Termékeink nemcsak az épületek energiahatékony, azaz a fenntartható fejlődést segítő működéséhez járulnak hozzá, hanem maguk is fenntarthatóságot jelképező nyersanyagból, fenntartható gyártási módszerekkel készülnek.

Bazaltkő: természetes, megújuló nyersanyag

A ROCKWOOL kőzetgyapot termékek alapanyaga a vulkáni működés eredményeképpen létrejövő bazaltkő. A bazaltkő a természetben egyik leggyakrabban előforduló és a vulkáni tevékenység jelenléte miatt megújuló anyag. Emellett a ROCKWOOL fejlett gyártástechnológiája biztosítja, hogy a termékek gyártása szintén fenntartható és környezetbarát módon valósuljon meg.

A legfőbb energia-megtakarítási módszer

Az energia-megtakarítás egyik legjobb módja az épületek megfelelő hőszigetelése. A ROCKWOOL szigetelőanyagok a világ legnagyobb energia és szén-dioxid megtakarító termékek egyike, hiszen mind az új építésű, mind pedig a már meglévő épületeket tartós, hatékony és sokoldalú hőszigeteléssel teszi energiahatékonnyá. Szigetelőanyagaink gyártása során felhasznált energiamennyiséget termékeink néhány hónapnyi "működés" során megtakarítják.

Egy megfelelően szigetelt épület a korábbi energiafogyasztásának akár 70%-át is megtakaríthatja. A ROCKWOOL szigetelőanyagok installálásukat követően folyamatosan "üzemelnek", nincs szükség későbbi karbantartásukra, vagy cseréjükre.

Ahol a ROCKWOOL-t választották - ismerje meg referenciáinkat!

Gyakran dolgozik szigetelőanyagokkal?     Ön építész, esetleg kivitelező?

Ismerje meg termékeinkkel kapcsolatos részletes műszaki, kivitelezési dokumentumainkat!

Ismerje meg a ROCKWOOL termékelőnyeit

Kiváló tűzvédelem
Kiváló tűzvédelem

Kiváló tűzvédelem

bővebben
Kitűnő hangszigetelés
Kitűnő hangszigetelés

Kitűnő hangszigetelés

bővebben
Tartós megoldás
Tartós megoldás

Tartós megoldás

bővebben

Ismerje meg termékeink további felhasználási területeit is!

Back