A fenntartható választás

A fenntartható választás

4 az 1-ben előnyök: Fenntarthatóság

ROCKWOOL kőzetgyapottal szigetelni maga a fenntarthatóság. Termékeink nemcsak az épületek energiahatékony, azaz a fenntartható fejlődést segítő működéséhez járulnak hozzá, hanem maguk is fenntarthatóságot jelképező nyersanyagból, fenntartható gyártási módszerekkel készülnek.

Bazaltkő: természetes, megújuló nyersanyag

A ROCKWOOL kőzetgyapot termékek alapanyaga a vulkáni működés eredményeképpen létrejövő bazaltkő. A bazaltkő a természetben egyik leggyakrabban előforduló és a vulkáni tevékenység jelenléte miatt megújuló anyag. Emellett a ROCKWOOL fejlett gyártástechnológiája biztosítja, hogy a termékek gyártása szintén fenntartható és környezetbarát módon valósuljon meg.

A legfőbb energia-megtakarítási módszer

Az energia-megtakarítás egyik legjobb módja az épületek megfelelő hőszigetelése. A ROCKWOOL szigetelőanyagok a világ legnagyobb energia és szén-dioxid megtakarító termékek egyike, hiszen mind az új építésű, mind pedig a már meglévő épületeket tartós, hatékony és sokoldalú hőszigeteléssel teszi energiahatékonnyá. Szigetelőanyagaink gyártása során felhasznált energiamennyiséget termékeink néhány hónapnyi "működés" során megtakarítják.

Egy megfelelően szigetelt épület a korábbi energiafogyasztásának akár 70%-át is megtakaríthatja. A ROCKWOOL szigetelőanyagok installálásukat követően folyamatosan "üzemelnek", nincs szükség későbbi karbantartásukra, vagy cseréjükre.

Ahol a ROCKWOOL-t választották - ismerje meg referenciáinkat!

Gyakran dolgozik szigetelőanyagokkal?     Ön építész, esetleg kivitelező?

Ismerje meg termékeinkkel kapcsolatos részletes műszaki, kivitelezési dokumentumainkat!

Ismerje meg a ROCKWOOL termékelőnyeit

Kiváló tűzvédelem

bővebben

Kitűnő hangszigetelés

bővebben

Tartós megoldás

bővebben

Ismerje meg termékeink további felhasználási területeit is!

Back