Életre szóló, tartós megoldás

Életre szóló, tartós megoldás

4 az 1-ben előnyök: Tartós megoldás

Mi lehet tartósabb, mint maga a bazaltkő? Ez az oka annak, hogy a ROCKWOOL termékek teljes élettartamuk alatt megőrzik kiváló tulajdonságiakat: nem zsugorodnak, alak és mérettartóak. És hogy milyen hosszú az élettartamuk? Megegyezik az épületek élettartamával.

Tartós teljesítmény

Az összes ROCKWOOL kőzetgyapot termék alapanyaga a vulkáni működés eredményeképpen létrejövő bazaltkő, ami már természetességéből fakadóan stabil, és tartós anyag. A kőzetgyapot egyedülálló fizikai összetétele következtében hosszú távon, még évtizedeken keresztül is alak és mérettartó.

Jó hőszigetelő képesség

Mivel a levegő a kőzetgyapot szálszerkezetében csak kismértékű mozgásra képes, a ROCKWOOL termékek kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek. A ROCKWOOL termékekkel szigetelt épületek a hideg hónapokban kevesebb fűtéssel is melegek maradnak, sőt a forró nyári hónapokban sem engedik az épületet túlzottan felmelegedni - ezzel jelentős mennyiségű energiát takaríthatunk meg. Ha emellett termékeink tartósságát is figyelembe vesszük, kijelenthető, hogy a ROCKWOOL termékekkel történő szigetelés nemcsak költséghatékony, de fenntarthatóságot is szolgáló megoldás.


Akár új építés, akár felújítás

A ROCKWOOL szigetelések nem csak új építésű épületeken alkalmazhatók. Ugyanúgy alkalmasak a már meglévő, régebben épület épületek utólagos hőszigetelésére is. Az utólagos hőszigeteléssel szintén fokozhatjuk az épület energiahatékony üzemeltetését. Az utólagos hőszigetelés ily módon egy egyszeri kiadással járó befektetés, melynek hasznát -
azaz a csökkenő fűtés és villanyszámlákat - éveken, évtizedeken át élvezhetjük.

Ne próbálja ki otthon!
Play

Ne próbálja ki otthon!

Ez ám a védelem!

A ROCKWOOL kőzetgyapot hőszigetelő-anyagok jelentősen hozzájárulnak az épületek energiahatékony működéséhez

Ismerje meg a ROCKWOOL termékelőnyeit

Kitűnő hangszigetelés
Kitűnő hangszigetelés

Kitűnő hangszigetelés

bővebben
Kiváló tűzvédelem
Kiváló tűzvédelem

Kiváló tűzvédelem

bővebben
Fenntartható termékek
Fenntartható termékek

Fenntartható termékek

bővebben

Ismerje meg termékeink további felhasználási területeit is!

Back