Életre szóló, tartós megoldás

Életre szóló, tartós megoldás

4 az 1-ben előnyök: Tartós megoldás

Mi lehet tartósabb, mint maga a bazaltkő? Ez az oka annak, hogy a ROCKWOOL termékek teljes élettartamuk alatt megőrzik kiváló tulajdonságiakat: nem zsugorodnak, alak és mérettartóak. És hogy milyen hosszú az élettartamuk? Megegyezik az épületek élettartamával.

Tartós teljesítmény

Az összes ROCKWOOL kőzetgyapot termék alapanyaga a vulkáni működés eredményeképpen létrejövő bazaltkő, ami már természetességéből fakadóan stabil, és tartós anyag. A kőzetgyapot egyedülálló fizikai összetétele következtében hosszú távon, még évtizedeken keresztül is alak és mérettartó.

Jó hőszigetelő képesség

Mivel a levegő a kőzetgyapot szálszerkezetében csak kismértékű mozgásra képes, a ROCKWOOL termékek kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek. A ROCKWOOL termékekkel szigetelt épületek a hideg hónapokban kevesebb fűtéssel is melegek maradnak, sőt a forró nyári hónapokban sem engedik az épületet túlzottan felmelegedni - ezzel jelentős mennyiségű energiát takaríthatunk meg. Ha emellett termékeink tartósságát is figyelembe vesszük, kijelenthető, hogy a ROCKWOOL termékekkel történő szigetelés nemcsak költséghatékony, de fenntarthatóságot is szolgáló megoldás.


Akár új építés, akár felújítás

A ROCKWOOL szigetelések nem csak új építésű épületeken alkalmazhatók. Ugyanúgy alkalmasak a már meglévő, régebben épület épületek utólagos hőszigetelésére is. Az utólagos hőszigeteléssel szintén fokozhatjuk az épület energiahatékony üzemeltetését. Az utólagos hőszigetelés ily módon egy egyszeri kiadással járó befektetés, melynek hasznát -
azaz a csökkenő fűtés és villanyszámlákat - éveken, évtizedeken át élvezhetjük.

Ne próbálja ki otthon!
Play

Ne próbálja ki otthon!

Ez ám a védelem!

A ROCKWOOL kőzetgyapot hőszigetelő-anyagok jelentősen hozzájárulnak az épületek energiahatékony működéséhez

Ismerje meg a ROCKWOOL termékelőnyeit

Kitűnő hangszigetelés

bővebben

Kiváló tűzvédelem

bővebben

Fenntartható termékek

bővebben

Ismerje meg termékeink további felhasználási területeit is!

Back