Vásárlási kedvezmény építészmérnököknek

Vásárlási kedvezmény építészmérnököknek

Kedvezményes kőzetgyapot termékek tervezőknek és szakértőknek

A ROCKWOOL vállalatcsoport, mely a világ legnagyobb kőzetgyapot gyártója, több mint tíz éve van jelen kiváló hő- és hangszigetelő kőzetgyapot termékeivel a magyar építőanyag-piacon.

Technológiai fejlesztéseivel, folyamatosan bővülő, tűzhatlan termékválasztékával korszerű, egészséges, környezetbarát épületek, otthonok létrejöttét segítette elő.

Ezek azonban nem valósulhattak volna meg a tervezők, szakértők nyitottsága, szakmai felkészültsége nélkül, akik, felismerve a ROCKWOOL termékek előnyeit, javasolták azok felhasználását.

A ROCKWOOL Hungary Kft. támogatni kívánja a hazai tervező építészmérnökök, tűzvédelmi mérnökök és szakértők saját célú hőszigetelő anyag felhasználását, melyre az alábbiakban ismertetett rendszert dolgozta ki.
A mindenkor érvényes magastető és lapostető listaárakból 30% kedvezményt kaphat minden építész tervező és szakértő, tűzvédelmi mérnök, aki megfelel a következő feltételeknek:

1. A ROCKWOOL terméket saját maga vásárolja saját felhasználásra.

2. A saját felhasználást a saját maga (vagy saját maga és házastársa ill. élettársa) nevére kiállított, érvényes magyar építési engedéllyel igazolja, vagy épület-felújítás esetén címe megegyezik az építész kamarai tagnévsorban vagy az ÉMSZ honlapján közzétett magyarországi címmel, tűzvédelmi mérnökök esetén a lakcímet igazoló hatósági igazolványban feltüntetett lakóhellyel.

3. Ha a hőszigetelendő épület több lakóegységet tartalmaz vagy vegyes rendeltetésű (pl. iroda is van benne), a kedvezményesen eladott termékek mennyisége is arányosan csökkentendő.

4. Az az építész tervező vagy építészeti szakértő veheti a kedvezményt igénybe, aki É1, É2, É3, ÉKE, ÉK, BÉ1, BÉ2, SZÉSZ1, SZÉSZ2, SZÉSZ3,  SZÉSZ4, SZÉSZ5, SZÉSZ6, SZÉSZ7 és SZÉI tervezői vagy szakértői jogosultsággal rendelkezik, és szerepel a regionális építész kamara honlapjáról letölthető névjegyzékben.

5. Az a magánszemély veheti a kedvezményt igénybe, aki az Épületszigetelők, Tetőfedők és Bádogosok Magyarországi Szövetségének magánszemély tagja, és szerepel az ÉMSZ honlapjáról letölthető névjegyzékben.

6. Az a tűzvédelmi tervező veheti a kedvezményt igénybe, aki rendelkezik az Ybl Miklós Műszaki Főiskola Tűzvédelmi Tanszéke által kiadott tűzvédelmi mérnöki diplomával.

7. Nem részesülhetnek kedvezményben a tagjelöltek, a felfüggesztett vagy kizárt tagok, a tervezői jogosultsággal nem bíró tagok, illetve akik tagságukat szüneteltetik.

8. A kedvezményt igénybe vevőnek a tervdokumentáció bemutatásával igazolnia kell a kedvezményesen vásárlandó hőszigetelés mennyiségét.

9. A kedvezményt igénybe vevő jogosultságát és a kedvezményezett szigetelőanyag mennyiségét a ROCKWOOL Hungary Kft. tanácsadó mérnöke (Lestyán Mária 1-2252405 vagy 30-4741702) bírálja el.

10. A kedvezményt ötévenként egyszer lehet igénybe venni.

11. A termékrendelést a ROCKWOOL Hungary Kft. 1-2252401 faxszámára kell leadni.

12. A minimális rendelési mennyiség 15 m3, illetve termék fajtánként, méretenként minimum 5 m3. A szállítás a ROCKWOOL Hungary Kft. Általános Szállítási Feltételei szerint történik. A teherautóról történő lerakodást a megrendelő végzi.  A kiszállítást a ROCKWOOL Hungary Kft. szervezi. A szállítási költséget a megrendelőnek kell kifizetnie.
13. A kedvezményesen vásárolt termékek ellenértékét a leszállítást megelőzően Pro-forma számlán átutalással kell kiegyenlíteni a ROCKWOOL Hungary Kft. (1123 Budapest, Alkotás u. 39/c.), a K&H Rt.-nél vezetett 10200720-48310022-00000000 számú bankszámlaszámára.

Architekci z planem

Műszaki szaktanácsadás

Kattintson a részletekért!
Lépjen kapcsolatba velünk!
Kapcsolat Lépjen kapcsolatba velünk!
Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

Ha további kérdése lenne, keressen meg bennünket a feltüntetett elérhetőségeinken
Back