Ismerje meg a ROCKWOOL kőzetgyapot előnyös tulajdonságait!
Miért a kőzetgyapot?

Ismerje meg a ROCKWOOL kőzetgyapot előnyös tulajdonságait!

Minden ROCKWOOL termék

Az innovatív gyártási technológiával, az építőipar számára  készült kőzetgyapot termékeink a fenntartható fejlődést szolgálják.

Találja meg könnyen az  Önt érdeklő terméket, keressen a felhasználási területek szerint, vagy írja be a kívánt termék nevét.

Termékelőnyök

4 az 1-ben - a ROCKWOOL kőzetgyapot páratlan termékelőnyei

Hőszigetelő termékeink kőzetgyapotból készülnek, melynek legfontosabb alapanyaga a természetben - a vulkáni aktivitás eredményeképpen - nagy mennyiségben jelen lévő bazaltkő. Ez jelenti üzleti tevékenységünk alapját, és egyben páratlan terméktulajdonságokat  biztosít vásárlóinknak.

A kőzetgyapot fenntartható módon biztosítja az épületek hőszigetelését és kellemes belső klímáját - hosszú évtizedeken át. A ROCKWOOL kőzetgyapot kiváló hőszigetelési képességén túl megvédi az épületeket és a bent lakókat a nem kívánt külső zajhatásoktól, továbbá tűzvédelmet is nyújt. Az alábbi 4 tényező biztosítja páratlan termékelőnyeinket:

 • Tűzállóság
  Mivel termékeink fő alapanyaga a bazaltkő éghetetlen, így kőzetgyapot termékeink  természetesen tűzhatlanok, így azon épületeket is megvédik a tűztől, melyeken alkalmazásra kerültek.

 • Kiváló hangszigetelés
  A kőzetgyapot többet nyújt, mint hőszigetelés és tűzvédelem. A ROCKWOOL termékek kiváló hangszigetelők is egyben, bármilyen épülettípus esetében.
 • Tartósság
  A kőzetgyapot hőszigetelő-anyagok rendkívül tartós és időálló termékek. Kiváló hőszigetelő és további előnyös – mint pl. tűzvédelmi - tulajdonságukat megtartják teljes élettartamuk alatt, ezzel is hozzájárulva az épületek folyamatos passzív tűzvédelméhez.
 • Energiahatékonyság
  A lakóépületekben a legtöbb energiát a fűtésre fordítjuk.  Ennek fő oka, hogy a falakon, tetőkön, padlókon hőveszteség jelentkezik. Az épületeket ROCKWOOL kőzetgyapottal szigetelve az épület hővesztesége jelentősen csökkenthető, az energiahatékony működés biztosítható.

Ahol a ROCKWOOL-t választották - ismerje meg referenciáinkat!

kAPCSOLAT

Prospektusok, termékadatlapok

Töltse le termékeinkkel és felhasználásukkal kapcsolatos prospektusainkat és adatlapjainkat!
Lépjen kapcsolatba velünk!
KAPCSOLAT Lépjen kapcsolatba velünk!
KAPCSOLAT

Lépjen kapcsolatba velünk!

Keresse kollégáinkat termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban!
Back