STEELROCK 035 PLUS

TERMÉKLEÍRÉAS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító kőzetgyapot hőszigetelő lemez. A lemez rugalmasan és fúgamentesen illeszkedik a felülethez. A vonalmenti hőhidak elkerülése érdekében a Steelrock 035 Plus kőzetgyapot lemezek gyárilag hosszanti hézag bemetszéssel lettek ellátva. A lemez külső felületét és a beépítés irányát a kőzetgyapot lemezre nyomtatott, erre utaló jelzés mutatja.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET

Hő- és hangszigetelésre, valamint tűzterjedés megakadályozására acélkazettás profillal rendelkező átszellőztetett homlokzatoknál, elsősorban ipari csarnokok oldalfalára. Teljes keresztmetszetében víztaszító, ezért a szerelés közben nem kell az időjárás okozta átnedvesedéssel számolni.

A ROCKWOOL KÔZETGYAPOT TULAJDONSÁGAI

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatásara füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegése, képes a tűzterjedést megakadályozni. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek. Páraáteresztő képessége gyakorlatilag a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, nincs hőmozgása. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, EUCEB minősítésű kőzetgyapot alapanyagból készül. A vakolható termékek a gyártás végén speciális hőkezelést kapnak, mely biztosítja a kőzetgyapot kötőanyagának vakolás szempontjából legoptimálisabb tulajdonságait.

CSOMAGOLÁSA Steelrock 035 Plus lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, bálában kerülnek forgalomba. A termék legfontosabb tulajdonságai a csomagolóanyagra ragasztott kísérő cimkén is olvashatók.

ADATLAP LETÖLTÉSE

Tények és adatok

MŰSZAKI ADATOK 

Tulajdonság Jel Érték Mértékegység Vonatkozó szabvány
Felhasználási terület WAB a fal burkolat mögötti külső szigetelése - DIN 4108-10
Tűzvédelmi osztály - A1 - DIN EN 13501-1
Olvadáspont tt > 1000 °C DIN 4102-17
Deklarált hővezetési tényező λD ≤ 0,035 W•m-1•K-1 Z-23.15-1468
Páradiffúziós ellenállási tényező µ 1 - DIN EN 12086
Felületre merőleges húzószilárdság TR 10 ≥ 6 kPa DIN EN ISO 29053

Szerelési útmutató

1

Ipari csarnokok oldalfalának szigetelése

1.
Back