Keményen kell dolgoznunk a még job hőszigetelő termékek előállítása érdekében, és kisebb karbon lábnyomot kell hagynunk működési folyamatainkban - ez magában foglalja a fenntartható gondolkodást a termékeinket és működésünket valamint a K + F tevékenységünket illetően egyaránt.

Jens Birgersson

Grupa ROCKWOOL
Video thumb, woman, sun, silhouette, window

Célunk

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes ügyfelünket és végfelhasználónkat hozzásegítsük ahhoz, hogy termékeink felhasználásával modern életünk előnyeit élvezhesse. A kőzetgyapot szigetelés alapanyagának, a bazaltkőnek, mint a világ egyik legelterjedtebb természeti erőforrásának használatával nemzedékeken keresztül tartós hatást gyakorolhatunk.

A tantermektől a stadionokig, a laksoktól a bevásárlóközpontokig embereknek szükségük van terekre, hogy ne csak nagyot álmodjanak, hanem ezeken az álmokon alapuló tettekkel jobbá tehessék a világot.

Erre vonatkozó elkötelezettségünk (bazalt)kőbe van vésve.

photos, germany, schrägdach broschüre, family, happy, inside, pyjama
A bazaltkő vállalkozásunk legfőbb alapanyaga. Természetes, neméghető és kimeríthetetlen forrás: a vulkáni aktivitás miatt Földünkön évente 38000-szer több bazaltkő „termelődik”, mint amennyit termékeink előállításánál felhasználunk.