Mindenkinek képesnek kell lennie eleget tenni a modern élet kihívásainak – ez a mi elkötelezettségünk. A Föld egyik leggyakrabban előforduló természetes alapanyagának, a bazaltkőnek felhasználásával több nemzedék életminőségét javíthatjuk. Az iskolatermektől a stadionokig, talajtól a különböző épületekig, az embereknek terekre van szükségük, és nem csak az álmodozásokhoz, de az álmok megvalósításához, és a világ jobbá tételéhez is.

ALKALMAZZUK A TERMÉSZETES BAZALTKÖVET MODERN ÉLETÜNK JOBBÁ TÉTELE ÉRDEKÉBEN!


A ROCKWOOL Csoport termékei a fenntartható fejlődést szolgálják. Az energiafogyasztástól, zajtól, szennyezettségtől kezdődően a vízhiánytól az árvizekig megoldásaink segítik ügyfeleinket a modern élet energetikai kérdéseinek megválaszolásában.

Termékeink megoldást kínálnak az emberi szükségletek széles skálájára, támogatva az érintetteket az ökológiai rendszerünkre gyakorolt káros hatások csökkentésével kapcsolatban.


Értékek

Értékeink vállalatirányítási filozófiánk, gondolkodásmódunk és cselekvésünk alapjait jelenti.

Ezek:

 • lehetővé teszik a gyors és hatékony döntéshozatalt
 • meghatározzák üzleti céljainkat, a közös munka módját és azt, ahogy a környezetünk lát majd bennünket
 • meghatározzák vállalati magatartásunkat a „Vezetői Alapelvek” elnevezésű program és a ROCKWOOL Csoport szabályainak keretein belül.

Értékeink:

 

 • Őszinteség
  Őszinték vagyunk önmagunkkal szemben, és úgy élünk, hogy igazak maradjunk magunkkal, és környezetünkkel szemben is.
 • Felelősség
  Felelősök vagyunk akkor is, amikor részvényeseink érdekeit tiszteletben tartva tevékenykedünk. Mindenkor felelősek vagyunk cselekedeteinkért, és tudatában vagyunk annak, hogy a ROCKWOOL Csoport nagykövetei és márkaértékeinek képviselői vagyunk.
 • Hatékonyság
  Hatékonyak vagyunk akkor is, amikor az önképzésünkre szükséges időt töltjük, mivel az alapos felkészülés számunkra nagy lépés céljaink elérésének érdekében. Amint megszületik a döntés, gyorsan, pontoson kommunikálva elvégezzük a feladatot, szem előtt tartva a „csináld, ne pedig a kifogásokat keresd” elvet.
 • Szenvedély
  Szenvedélyesek vagyunk, hiszünk abban és büszkék vagyunk arra, amit csinálunk. Környezetünket befolyásoljuk energiánkkal, amely bizonyítja, hogy törődünk munkánkkal, munkatársainkkal és partnereinkkel.
 • Elkötelezettség
  Elkötelezettek vagyunk új és új lehetőségek és megoldások keresése iránt, és a siker elérése céljából. Minden szervezeti egységben bíztatjuk egymást, hogy új ötleteket fejlesszünk ki és azokat teljes mértékben fel is használjuk. Elfogadjuk azt is, hogy olykor hibákat is elkövethetünk.