Itt megtalálja cégünkkel kapcsolatos aktuális híreket, információkat. Az itt található híranyagok szabadon felhasználhatóak cikkek, írások publikálásakor, a forrás megjelölésével.

Friss híreink

Legyen naprakész a ROCKWOOL termékekkel kapcsolatban!

Hír típusok

Márkák

Mikor

We can't find any results that match your search

Bence Máté the award winner photo
Hírek
11 jan. 2021

Természetes hőszigetelés – természetes környezetben

Máté Bence a világ legismertebb magyar természetfotósa. Munkáját, azaz fotózás folyamatát jelentősen megkönnyíti az a természetes környezetbe tervezett és nemrég felépült házikó, melynek tetőtér szigeteléséhez ROCKWOOL termékeket használtak, ezzel is hozzájárulva az épület természetes jellegének megteremtéséhez.

Tovább
ROCKWOOL
Money, savings
Hírek
29 dec. 2020

Tippek: így spóroljunk a ház építésekor

Ha házat szeretnénk építeni, az építőanyagok sokaságát kell beszereznünk. Ám ezek egy részének ára évről évre, ha néhány százalékkal is, de növekszik. Hogyan lehet mégis spórolni egy házépítés során, miközben nem szeretnénk lemondani arról, hogy hosszú évtizedeken át élvezhessük a ház nyújtotta kényelmet és funkcionalitást?

Tovább
ROCKWOOL
home, green, grass
Hírek
22 dec. 2020

Felkészülés az építkezésre – 5 dolog, amire figyelni kell

Sokan rendelkeznek saját családi házzal, de bőven vannak olyanok, akik számára egy önálló ház még csak terv. Álmukat azonban sokan valósítják meg: a családi házak építése egyre népszerűbb. Mielőtt azonban megkezdjük a házépítési projekt megvalósítását, érdemes felkészülni, annak érdekében, hogy az építkezés minél inkább zökkenőmentesen és idegeskedés nélkül menjen végbe!

Tovább
ROCKWOOL
article image
Hírek
15 dec. 2020

Milyen a jó szigetelőanyag?

Egy új ház építésénél, de még felújításnál is fontos gondoskodni az épület hőszigeteléséről. Az építtetőnek előbb-utóbb döntést kell hoznia arról, hogy milyen anyagot válasszon erre a célra. Azonban további kérdések is felmerülhetnek: milyen szigetelőanyagot érdemes választani, mikorra kell az épület hőszigetelését időzíteni, mire kell figyelni? Cikkünkben bemutatjuk, szerintünk melyik megoldás a legjobb.

Tovább
ROCKWOOL
house, renovation, news
Hírek
08 dec. 2020

Építse fel álmai otthonát

Az álomotthon felépítése egyszerre logisztikai, szervezési és pénzügyi kihívás, amelybe minden egyes építtető rengeteg munkát fektet. Olykor nehéz elkerülni a hibákat, különösen, ha ez az első ilyen komoly építkezésünk. Azonban még egy kezdő építkezőnek is esélye van arra, hogy gond nélkül megbirkózzon ezzel a feladattal. Tekintsük át, hogy mely lépések szükségesek hozzá!

Tovább
ROCKWOOL
product header, pitched roof, construction, megarock plus
Hírek
23 okt. 2020

Ha csak a hőszigeletés hővezetési tényezőjét nézzük nagyot tévedhetünk!

Tetőtérbeépítések esetében a hőszigetelés választásakor nem annak a hővezetési tényezője a legfontosabb paramétere, hanem, hogy a teljesítményjellemzőit és egyéb műszaki tulajdonságait összevetve, a legmegfelelőbb termék kerüljön beépítésre, az adott beépítési szituációhoz igazodva.

Tovább
ROCKWOOL
Továbbiak betöltése