Itt megtalálja cégünkkel kapcsolatos aktuális híreket, információkat. Az itt található híranyagok szabadon felhasználhatóak cikkek, írások publikálásakor, a forrás megjelölésével.

Friss híreink

Legyen naprakész a ROCKWOOL termékekkel kapcsolatban!

Hír típusok

Márkák

Mikor

We can't find any results that match your search

ETICS, external walls
Hírek
20 máj. 2020

A ROCKWOOL új hőszigetelési megoldásai

A ROCKWOOL új hőszigetelési megoldásai homlokzatra a Frontrock Super és Frontrock S termékek, lefelé hűlő födémek esetén a Stroprock G kőzetgyapot.

Tovább
ROCKWOOL
Hírek
11 márc. 2019

Tovább támogatjuk a környezettudatos blogot - Otthontitkok 2019-ben is!

2018 szeptemberétől új, a környezettudatosságot a középpontba helyező blog indult, mely www.otthontitkok.hu linken érhető el. Az oldal megálmodói megkeresték a ROCKWOOL Hungary Kft.-t, és hamar kiderült, hogy azonosak a nézetek a fenntartható fejlődés, a környezettudatos gondolkodás területén. A ROCKWOOL tavaly beállt a kezdeményezés mögé és szponzorként segítette a weboldalt. Ezt a támogatói szerződést idén megújítottuk, mert az oldal üzemeltetői olyan meggyőző tematikát tettek elénk, mely nagyban találkozik a ROCKWOOL nemzetközi környezetvédelmi törekvéseivel. Így 2019-ben is ajánljuk a weboldalt azok figyelmébe, akik aggódnak Földünk jövőjéért.

Tovább
ROCKWOOL
Video thumbnail 7sos landing pages, Fire resilience
Hírek
11 márc. 2019

A ROCKWOOL kőzetgyapot 7 erőssége – új videók a YouTube-on

A ROCKWOOL nemzetközi kampány keretében mutatja be termékeinek páratlan tulajdonságait. A kampány részeként immár a ROCKWOOL központi weboldalán is megtekinthetők a ROCKWOOL kőzetgyapot erősségeit bemutató videók.

Tovább
ROCKWOOL
ceiling, floor, header
Hírek
11 márc. 2019

STROPROCK G alulról hűlő födém szigetelés ragasztással

Új termékünk, a STROPROCK G kőzetgyapot lemezek elsősorban zárt terű alulról hűlő födémek (pl. garázs, illetve pince) hőszigetelésére javasolt egy oldalon speciális felületkezeléssel ellátott hőszigetelő termékek, amelyek nem zsugorodnak, így pontos kivitelezés mellett a későbbiekben sem kell tartani a vonalmenti hőhidak kialakulásától.

Tovább
ROCKWOOL
Hírek
11 márc. 2019

25 éves a ROCKWOOL Hungary Kft.

Nemrég ünnepeltük a 80. évfordulóját annak, hogy elkészült a világ első ROCKWOOL kőzetgyapot terméke Dániában. A ROCKWOOL Csoport azóta is világelső a kőzetgyapot szigetelőanyagok előállítása terén. Ez a rendkívül sikeres multinacionális vállalat 25 éve kezdte meg tevékenységét Magyarországon, 1994-ben alakult meg a ROCKWOOL Hungary Kft.

Tovább
ROCKWOOL
construma stand 2018
Hírek
11 márc. 2019

CONSTRUMA - 38. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

2019-ben április 3-7. között kerül megrendezésre a legnagyobb magyar építőipari szakkiállítás. A ROCKWOOL Hungary Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is saját standdal vesz részt a szakma legnagyobb seregszemléjén. A nagyközönség mellett természetesen szívesen látjuk kereskedő partnereinket is. Reméljük Ön is megtisztel bennünket látogatásával, szeretettel várjuk az „A” pavilon 310/E standján!

Tovább
ROCKWOOL
Továbbiak betöltése