Hírek és közösségi média

Itt megtalálja cégünkkel kapcsolatos aktuális híreket, információkat. Az itt található híranyagok szabadon felhasználhatóak cikkek, írások publikálásakor, a forrás megjelölésével.

Friss híreink

Legyen naprakész a ROCKWOOL termékekkel kapcsolatban!

Hír típusok

Márkák

Mikor

We can't find any results that match your search

bátor tábor, bravecamp, hatvan, csr,
Hírek
07 dec. 2018

Bátor adomány

A 2001-ben a súlyosan betegek gyermekek gyógyulása támogatásáért létrejött Bátor Tábor megújul, a hatvani táborhely új közösségi háza támogatóknak köszönhetően épülhet meg. Ehhez cégünk, a ROCKWOOL Hungary Kft. a tűzbiztos magastető-szigeteléshez szükséges több mint 2 millió forint értékű kőzetgyapot szigetelés adományozásával járult hozzá.

Tovább
ROCKWOOL
House outdoor
Rear view of woman walking by swimming pool. wood house. Outside.
Tudásbázis
03 dec. 2018

Az energiatakarékosság alapelvei

Nem kell évszázadokat visszamennünk az időben ahhoz, hogy az energiatakarékosság még ne legyen fő szempont az épületek tervezésénél. A technológia fejlődésével és az emberiség energiaigényének óriási megugrásával azonban elsődleges szemponttá vált pár évtized alatt a hatékonyság.

Tovább
ROCKWOOL
RW-HU christmas card
Hírek
03 dec. 2018

Karácsonyi jókívánságok

A ROCKWOOL Hungary Kft. immár tradicionálisan egy szép karácsonyi verssel köszönti partnereit, hiszen nagy költőinknél szebben senki sem tudja megfogalmazni a karácsony bűvöletét, az ünnepet körüllengő misztikumot. Idén Kosztolányi Dezső gyönyörű versét küldjük, ezzel kívánva Áldott karácsonyt és sikerekben gazdag, boldog új évet!

Tovább
ROCKWOOL
photos, germany, schrägdach broschüre, house of money
Tudásbázis
03 dec. 2018

Alacsony rezsi? Nem lehetetlen

Gáz-, víz-, villanyszámla és a sort még lehetne folytatni – az otthon fenntartásának elmaradhatatlan költségei. Ezeket a kiadásokat az ingatlan típusától függően több mint felére lehet csökkenteni, de itt van pár megoldás, amely szinte bármilyen ingatlanban hasznosítható.

Tovább
ROCKWOOL
RW-HU ROCKWORLD screenshot
Hírek
03 dec. 2018

Hatékony keresés, személyre szabott felhasználói élmény - megújult a rockwool.hu!

A ROCKWOOL Csoport mindig is nagy hangsúlyt helyezett a digitális kommunikáció tökéletesítésére. Ennek eredményeképpen került kidolgozásra az az új nemzetközi platform, mely a korábbiakhoz képest még inkább megfelel a felhasználói elvárásoknak.

Tovább
ROCKWOOL
cabrio lkw, cabrio service, transport, loading, logistics, flachdach broschüre, germany
Hírek
03 dec. 2018

Év végi nyitva tartásunk

Tájékoztatjuk Önöket év végi és ünnepi nyitva tartásunkról

Tovább
ROCKWOOL
Továbbiak betöltése