Hírek és közösségi média

Itt megtalálja cégünkkel kapcsolatos aktuális híreket, információkat. Az itt található híranyagok szabadon felhasználhatóak cikkek, írások publikálásakor, a forrás megjelölésével.

Friss híreink

Legyen naprakész a ROCKWOOL termékekkel kapcsolatban!

Hír típusok

Márkák

Mikor

We can't find any results that match your search

Family moving into new house, move
Tudásbázis
14 nov. 2018

Ha lépéshang-szigetelés, akkor csak is Steprock!

Amikor felnőnek a gyerekek már nem szeretnénk minden egyes, a lakásban megtett lépésükről tudni, és az összes hip-hop számot végighallgatni, vagy a haverjuk gitártudását elszenvedni.

Tovább
ROCKWOOL
Sajtóközlemények
06 nov. 2018

Méasz: a többség energetikai felújítási programra vár

A felújítási piac azonban még stagnál, mivel hiányoznak a tartós energetikai és monetáris ösztönzők. A Magyar Építőanyag és Építési Termék Szövetség (MÉASZ) november 3-i közleményében kifejtette: a családok otthonteremtési kedvezménye (CSOK) az új építésekben már mutatja a várt hatást.

Tovább
ROCKWOOL Group
Illustrative image, industry, worker, engineer, construction, building site, hard hat, blueprint, plan, document, collaboration
Hírek
26 okt. 2018

Hozzáférhető a ROCKWOOL magasépítési tervezési segédlet 2018-as, aktualizált verziója

A ROCKWOOL minden segítséget igyekszik megadni, hogy termékeinek felhasználása, épületekbe történő betervezése és beépítése a lehető legoptimálisabban történjék. Ezért indítottuk útjára anno az építészek munkáját megkönnyítő Tervezési segédlet kiadványunkat.

Tovább
ROCKWOOL
fireman, fire brigade, fire, fight a fire, turntable ladder, smoke, photo, germany
Sajtóközlemények
26 okt. 2018

ROCKWOOL International: Csak neméghető anyagokat a magasépületekbe!

Neméghető anyagok a magas épületekben 2017. június 14-én kigyulladt és teljesen leégett a londoni Grenfell-toronyház. A katasztrófa rengeteg halálos áldozatot követelt. Ez a tragikus eset újra rávilágított arra a tényre, melyet a ROCKWOOL már évek, évtizedek óta minden fórumon képvisel: bizonyos épületek esetében kizárólag neméghető anyagok beépítését szabadna engedélyezni.

Tovább
ROCKWOOL Group
Sajtóközlemények
26 okt. 2018

ROCKWOOL a gyermekekért

Átadták a Bethesda Gyermekkórház figyelemhiányos és hiperaktív gyermekeket fogadó ADHD Ambulanciájának felújított épületét. A felújításhoz a ROCKWOOL Hungary Kft. adományozta az épület tűzbiztos homlokzati- és tetőtéri hőszigeteléséhez szükséges kőzetgyapotot.

Tovább
ROCKWOOL Group
Trees, light, forest, wood
Sajtóközlemények
26 aug. 2018

ROCKWOOL a fenntartható fejlődésért

2016. augusztus 25-én publikálta ROCKWOOL-csoport új, jelentős változásokat megcélzó fenntarthatósági jelentését „Rising to the challenge” mottóval.

Tovább
ROCKWOOL Group
Továbbiak betöltése