Itt megtalálja cégünkkel kapcsolatos aktuális híreket, információkat. Az itt található híranyagok szabadon felhasználhatóak cikkek, írások publikálásakor, a forrás megjelölésével.

Friss híreink

Legyen naprakész a ROCKWOOL termékekkel kapcsolatban!

Hír típusok

Márkák

Mikor

We can't find any results that match your search

Hírek
11 márc. 2019

Tovább támogatjuk a környezettudatos blogot - Otthontitkok 2019-ben is!

2018 szeptemberétől új, a környezettudatosságot a középpontba helyező blog indult, mely www.otthontitkok.hu linken érhető el. Az oldal megálmodói megkeresték a ROCKWOOL Hungary Kft.-t, és hamar kiderült, hogy azonosak a nézetek a fenntartható fejlődés, a környezettudatos gondolkodás területén. A ROCKWOOL tavaly beállt a kezdeményezés mögé és szponzorként segítette a weboldalt. Ezt a támogatói szerződést idén megújítottuk, mert az oldal üzemeltetői olyan meggyőző tematikát tettek elénk, mely nagyban találkozik a ROCKWOOL nemzetközi környezetvédelmi törekvéseivel. Így 2019-ben is ajánljuk a weboldalt azok figyelmébe, akik aggódnak Földünk jövőjéért.

Tovább
ROCKWOOL
Video thumbnail 7sos landing pages, Fire resilience
Hírek
11 márc. 2019

A ROCKWOOL kőzetgyapot 7 erőssége – új videók a YouTube-on

A ROCKWOOL nemzetközi kampány keretében mutatja be termékeinek páratlan tulajdonságait. A kampány részeként immár a ROCKWOOL központi weboldalán is megtekinthetők a ROCKWOOL kőzetgyapot erősségeit bemutató videók.

Tovább
ROCKWOOL
Hírek
11 márc. 2019

25 éves a ROCKWOOL Hungary Kft.

Nemrég ünnepeltük a 80. évfordulóját annak, hogy elkészült a világ első ROCKWOOL kőzetgyapot terméke Dániában. A ROCKWOOL Csoport azóta is világelső a kőzetgyapot szigetelőanyagok előállítása terén. Ez a rendkívül sikeres multinacionális vállalat 25 éve kezdte meg tevékenységét Magyarországon, 1994-ben alakult meg a ROCKWOOL Hungary Kft.

Tovább
ROCKWOOL
construma stand 2018
Hírek
11 márc. 2019

CONSTRUMA - 38. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás

2019-ben április 3-7. között kerül megrendezésre a legnagyobb magyar építőipari szakkiállítás. A ROCKWOOL Hungary Kft. az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is saját standdal vesz részt a szakma legnagyobb seregszemléjén. A nagyközönség mellett természetesen szívesen látjuk kereskedő partnereinket is. Reméljük Ön is megtisztel bennünket látogatásával, szeretettel várjuk az „A” pavilon 310/E standján!

Tovább
ROCKWOOL
bátor tábor, bravecamp, hatvan, csr,
Hírek
07 dec. 2018

Bátor adomány

A 2001-ben a súlyosan betegek gyermekek gyógyulása támogatásáért létrejött Bátor Tábor megújul, a hatvani táborhely új közösségi háza támogatóknak köszönhetően épülhet meg. Ehhez cégünk, a ROCKWOOL Hungary Kft. a tűzbiztos magastető-szigeteléshez szükséges több mint 2 millió forint értékű kőzetgyapot szigetelés adományozásával járult hozzá.

Tovább
ROCKWOOL
RW-HU ROCKWORLD screenshot
Hírek
03 dec. 2018

Hatékony keresés, személyre szabott felhasználói élmény - megújult a rockwool.hu!

A ROCKWOOL Csoport mindig is nagy hangsúlyt helyezett a digitális kommunikáció tökéletesítésére. Ennek eredményeképpen került kidolgozásra az az új nemzetközi platform, mely a korábbiakhoz képest még inkább megfelel a felhasználói elvárásoknak.

Tovább
ROCKWOOL
Továbbiak betöltése