25 éves a ROCKWOOL Hungary Kft.

1. január 1.

Nemrég ünnepeltük a 80. évfordulóját annak, hogy elkészült a világ első ROCKWOOL kőzetgyapot terméke Dániában. A ROCKWOOL Csoport azóta is világelső a kőzetgyapot szigetelőanyagok előállítása terén. Ez a rendkívül sikeres multinacionális vállalat 25 éve kezdte meg tevékenységét Magyarországon, 1994-ben alakult meg a ROCKWOOL Hungary Kft.

Bizony, immár 25 éve annak, hogy termékeinkkel jobb életfeltételeket biztosítunk a magyar emberek számára is. Az elmúlt negyedévszázadban sokat tettünk azért, hogy a magyarországi épületek is komfortosabbak és biztonságosabbak legyenek.

Mindezt a fenntarthatósági szempontok messzemenő figyelembe vételével történt, hiszen a ROCKWOOL szigetelés egyike azon kevés termékeknek, amelyek „működésük” során képesek megtakarítani a kitermelésükhöz és gyártásukhoz szükséges energiaszükséglet akár százszorosát is.

A szigetelés így védi a kimerülő energiaforrásainkat, és a fűtőanyagok minimalizálásával csökkenti a légszennyezést és a CO2-kibocsátást is.

Természetes alapanyagú termékeinkkel így védjük mind közeli környezetünk, mind bolygónk egészségét. Mindezek mellett – termékeinken keresztül - nagyobb komfortot és biztonságot nyújtunk családok százezreinek hazánkban.

Az elmúlt 25 év sikerei azonban nem jöhettek volna létre kereskedő partnereink hathatós közreműködése nélkül. Az, hogy mára a ROCKWOOL termékei különleges pozíciót vívtak ki a magyar piacon, Önöknek is nagyban köszönhető. Ezúton is meginvitáljuk Önöket a következő 25 évre, ahol ambiciózus terveink szerint közösen felülmúlhatjuk még az eddigi sikereket is!

Büszkék vagyunk eredményeinkre, a termékeinkkel megvalósult épületekre, innovációinkra. De, nem dőlünk hátra, a következő 25 évben is keményen dolgozunk majd vásárlóink elégedettségéért. Hiszünk benne, hogy a jövőben még többet tehetünk Önökért, és környezetünkért.

Köszönjük, hogy eddig is megtiszteltek bizalmukkal, válasszák a következő negyedévszázadban is a ROCKWOOL termékeit!