1. január 1.

Új, kivitelezést segítő ROCKWOOL-filmek a youtube-on!

Hiába a kiváló minőségű termék, ha annak felhasználása nem megfelelő módon történik. Ennek elkerülése érdekében tekintse meg új, kivitelezői videóinkat a YouTube-on!

Hiába a kiváló minőségű termék, ha annak felhasználása nem megfelelő módon történik. Különösen igaz ez az építőipari termékekre. Ezek alkalmazásakor mindig érdemes, sőt inkább kötelező a gyártók előírásait betartani. Messzemenőkig igaz ez a hőszigetelő anyagokra, így a ROCKWOOL természetes alapanyagból készült kőzetgyapot termékeire is. Persze a kivitelező szakemberek gyakran elvesznek a sok papíralapú információ között, s várnának egyszerű, egyértelmű segítséget a gyártóktól. Erre az igényre is reagál a ROCKWOOL, amikor közzéteszi új, a tetőtéri hőszigetelést bemutató videóit a YouTube-on.

 A ROCKWOOL a tetőtéri hőszigetelésnél olyan szabadalmaztatott terméket kínál (DELTAROCK kőzetgyapot éklemez), mely esetében a házilagos kivitelezés sem ördöngösség. A kivitelezést segítő videók mostantól elérhetők a ROCKWOOL YouTube csatornáján: a

HTTPS://WWW.YOUTUBE.COM/USER/ROCKWOOLHUNGARY

linken vagy a keresőbe a „ROCKWOOL Hungary” cégnevet beütve. A csatorna egyébként még számos érdekes és hasznos információval szolgál, többek között a homlokzati hőszigetelésről, az ipari csarnokok hőszigeteléséről és a ROCKWOOL kőzetgyapot termék tulajdonságairól. Érdemes felkeresni azt építészeknek, kivitelezőknek illetve az otthonukat hőszigetelni tervezőknek.

1/1