Karrier

A ROCKWOOL Csoport világszerte több, mint 11 000 alkalmazottat foglalkoztat, irodáinkat és gyárainkat pedig 5 kontinens 39 országában találja meg.

A ROCKWOOL Hungary Kft-nél 192 ember dolgozik különböző pozíciókban. Hisszük, hogy sikerünk az egyes alkalmazottak elkötelezettségén és az összehangolt csapatmunkán múlik.

Gyárak száma a világon
0

Azon országok száma, ahol termékeinket értékesítjük
0

Az alkalmazottak száma világszerte
0

MIÉRT ÉRDEMES A ROCKWOOL-NÁL DOLGOZNI?

A ROCKWOOL Hungary Kft. a ROCKWOOL vállalatcsoport tagja, amely a világ vezető kőzetgyapot szigetelőanyag gyártója. Társaságunk több, mint 11000 alkalmazottja a világ mintegy 39 országában gondoskodik arról, hogy olyan magas minőségű hőszigetelő termékekkel lássák el a világot, amelyek megoldást kínálnak az üvegházhatás, a szmog, a savas eső kérdésére, és egyéb más környezeti problémákra.

A ROCKWOOL célja, hogy olyan vállalattá váljon, amely hozzájárul ahhoz, hogy a termékeivel hőszigetelt épületek alacsonyabb energiafelhasználással üzemelhessenek, továbbá megoldást nyújtsanak a hangszigetelés
és a tűzvédelem területén is.

A vállalatcsoportunk számára nélkülözhetetlenül fontos, hogy kizárólag olyan, jól képzett munkatársakat alkalmazzunk, akik képesek elérni a kitűzött célokat, és összetett piaci körülmények között is segítik megőrizni cégünk vezető helyzetét.

A ROCKWOOL-nál a nemzetközi környezet, a skandináv jellegű irányítás, és a cégünk elfogadott értékei – a becsületesség, a megbízhatóság, a hatékonyság és az elkötelezettség- alkotják a gondolkodásmódunk alapját, és jelentik a mindennapi tevékenységünk alapköveit.

Nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalásra, és alkalmazottaink számára olyan környezetet biztosítunk, amely jelentős mértékű szakmai és személyi fejlődésre kínál lehetőséget – ennek köszönhetően vállalatunk a tehetséges fiatalok számára vonzó és ösztönző munkahelyet jelent.

ÖN ÉS A ROCKWOOL

A ROCKWOOL-nál tudjuk, hogy az emberek kulcsszerepet játszanak abban, hogy ügyfeleink elvárásainak mindig meg tudjunk felelni. Céljaink elérése, és az ügyfeleinkkel szembeni kötelezettségeink teljesítése érdekében jelentős hangsúlyt fektetünk alkalmazottaink állandó képzésére és szaktudásuk továbbfejlesztésére.

Számunkra a tanulás nem időről időre ismétlődő, hanem állandó folyamatot jelent. A tanulásnak számos formája ismeretes. A ROCKWOOL-nál dolgozó kollégák olyan belső, valamint külső szervezésű képzések keretein belül is fejleszthetik magukat, mint pl. a ROCKWOOL Egyetem tanfolyamai. Az alkalmazottaink felelősséget vállalnak a saját fejlődésükért.

A felettesükkel közösen hozzák létre, teljesítményük éves értékelése alapján, az ún. fejlesztési tervet. A ROCKWOOL vezetősége fontosnak tartja az alkalmazottai visszajelzéseit, ami a vállalattal kapcsolatos egyfajta belső értékelés, és a cégen belüli légkör mérőeszköze is egyben. E cél érdekében rendszeresen zajló cégértékelő felméréseket (GEPS) végzünk. Ezek eredményei alapján konkrét intézkedésekre is sor kerül.

ELÉRHETŐSÉG

ROCKWOOL Hungary Kft. HR osztály
Cím: H- 8300 Tapolca, Keszthelyi út 53. 

Email: hr_hungary@rockwool.com

Betöltésre váró állások

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat

Érdeklődési területek

Országok

Márkák

Továbbiak betöltése