Ha homlokzat, akkor frontrock max e, kőzetgyapot lemez – termékismertető anyag

16 április 2019
article image

Ismerje meg a ROCKWOOL FRONTROCK MAX E kétrétegű, vakolható kőzetgyapot termékét – a homlokzatok javasolt hőszigetelését 

Kétrétegű (inhomogén) vakolható homlokzati hőszigetelő lemez 

A Frontrock MAX E lemezek különösen alkalmasak épületek homlokzatának neméghető, páraáteresztő hő-, és hangszigetelésére, homlokzati tűzterjedési gátak kialakítására. Tűzvédelmi szempontból bármely magasságú és tűzállósági fokozatú épületnél korlátozás nélkül beépíthető. A Frontrock Max E rögzítése részleges felületű felragasztás és dübelezés egyidejű alkalmazásával történik. Ásványgyapothoz ajánlott ragasztó- és ágyazóhabarccsal és minősített dübelekkel együtt használható.

TERMÉKLEÍRÁS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, kétrétegű (inhomogén), csupasz, vakolható kőzetgyapot lemez. A lemez felső, kiemelkedően nagy testsűrűségű közel 20 mm vastag rétege különösen magas pontszerű terhelhetőséget biztosít, aminek köszönhetően nagyobb mechanikai ellenállással, továbbá jobb hőszigetelő képességgel bír, mint az egyrétegű hőszigetelő lemezek. Az inhomogén lemez felső kérgét gyári feliratozás (Top ROCKWOOL) jelöli, melynek mindig a külső oldalra kell kerülnie a kivitelezés során. Gyárthatóság 70 mm-es vastagságtól. 

A ROCKWOOL KÔZETGYAPOT ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGAI

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező, aminek köszönhetően nem akadályozza a homlokzatokon keresztüli páravándorlást. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű. 

CSOMAGOLÁS

A Frontrock MAX E lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, bálában kerülnek forgalomba.

A FRONTROCK MAX E termékkel kapcsolatos további információért kattintson az alábbi linkekre:

Termékleírás:

http://www.rockwool.hu/termekekesmegoldasok/u/3228/csaladi-haz--lakohaz/frontrock-max-e

CAD részletrajzok (válassza először a bal oldali mezőben a „Homlokzat”, majd a jobb oldali mezőben a „Vakolható homlokzati hőszigetelések” lehetőséget):

http://www.rockwool.hu/alkalmazastechnika/cad-reszletrajzok

Műszaki adatlap:

http://letoltesek.rockwool.hu/media/621863/rw_frontrock%20max%20e_2016%20screen.pdf