website images, Deltarock

Ha tetőtér, akkor Deltarock éklemez - Termékismertető anyag

Ismerje meg a ROCKWOOL DELTAROCK kőzetgyapot termékét – a tetőterek ideális hőszigetelését

Magastetőkhöz, szarufák közé

A szabadalmaztatott Deltarock éklemezek különösen alkalmasak a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Az éklemezek sarkainak levágásával bármilyen 50 és 100 cm közötti szarufaköz-távolság gazdaságosan kitölthető. Rögzítést nem igényel. Célszerű páraáteresztő tetőfólia alkalmazása és a teljes szarufamagasság kitöltése. Házilagosan, vágási veszteség nélkül beépíthető!  

TERMÉKLEÍRÁS

Műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, gyárilag derékszögű háromszög alakra vágott, csupasz kőzetgyapot lemez. 

A ROCKWOOL KŐZETGYAPOT ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGAI

Kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros: magas biológiai oldódóképességű, úgynevezett RAL minőségű kőzetgyapot alapanyagból készül.

CSOMAGOLÁS

A Deltarock lemezek ROCKWOOL feliratos polietilén zsugorfóliába csomagolva, derékszögű háromszög alakra vágva, bálában kerülnek forgalomba.

A DELTAROCK termékkel kapcsolatos további információért kattintson az alábbi linkekre:

Termékleírás:

http://www.rockwool.hu/termekekesmegoldasok/u/3225/csaladi-haz--lakohaz/deltarock

CAD részletrajzok (válassza először a bal oldali mezőben a „Magastető”, majd a jobb oldali mezőben a „Szarufák között” lehetőséget):

http://www.rockwool.hu/alkalmazastechnika/cad-reszletrajzok

Műszaki adatlap:

http://letoltesek.rockwool.hu/media/621854/rw_deltarock_2016%20screen.pdf